Zoeken Menu
Sluit
Gratis lunchconcerten

Gratis lunchconcerten

Informatie en kaarten

€ 0,-

In Musis kunt u dit seizoen opnieuw genieten van gratis lunchconcerten. De concerten uit de reeks Dutch Classical Talents zijn op woensdagmiddag rond lunchtijd en duren een uur zonder pauze. Let op: vanwege coronamaatregelen, moet u vooraf wel een ticket reserveren via onze website of ons bespreekbureau. 

De jonge musici behoren tot de grootste muzikale talenten van Nederland. Allen nemen deel aan het talententraject Dutch Classical Talent, waarin ze een coachingsprogramma volgen en op tournee gaan langs de twaalf grootste concertzalen van Nederland om aan hun naamsbekendheid te werken. Onder de laureaten bevinden zich klinkende namen als Tania Kross, Lavinia Meijer, Nora Fischer, het Van Baerle Trio en Maya Fridman.
De uitverkorenen van dit seizoen heten Marion Dumeige (sopraan), Anton Mecht Spronk (cello), Seán Morgan-Rooney (piano) en xSight@Percussion Duo (slagwerk). Met gevarieerde en verrassende programma’s presenteren ze zich aan het publiek. Geloof ons, dit zijn de toppers van de toekomst!

In deze serie:

PROGRAMMA
Aria’s van Puccini en Mozart
Liederen van o.a. Debussy en Schubert

Een kanon van een sopraan
Als de jury een zangeres omschrijft als ‘kanon’ dan weet het publiek dat er een expressieve sopraan ten tonele verschijnt! Marion Dumeige valt op door haar mooie, krachtige stem, haar artistieke talent en haar muzikale veelzijdigheid in repertoire dat spant van barok tot hedendaags.

Klassieke liefdesaria’s en romantische liederen
Het programma Musis Arnhem geeft Dumeige in alle opzichten de gelegenheid haar talent te etaleren. Met klassieke liefdesaria’s uit La Bohème en Don Giovanni en romantische liederen als La flûte de pan en Gretchen am Spinnrade maakt ze haar eigen intieme solo-opera. Ze bezingt een liefdesgeschiedenis waarin zij wordt vergezeld door een pianist en een verteller.

Dutch Classical Talent
Marion Dumeige is een van de talenten van het Dutch Classical Talent programma: een talententraject in de Nederlandse klassieke muziekwereld met alumni als Lavinia Meijer, Tania Kross en het Van Baerle Trio.

Meer informatie over Marion Dumeige? Neem dan eens een kijkje op haar website!

► Gratis toegang, reserveren is noodzakelijk
► Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
► Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Informatie en kaarten

€ 0,-