Zoeken Menu
Sluit

Doe mee met Paradiso!

GEZOCHT: jongeren tussen de 15 en 26 jaar. Heb je altijd al mee willen doen aan een professionele voorstelling met dans, muziek en theater? Dan is dit je kans! Paradiso! is een samenwerkingsproject van Introdans, Theater Oostpool, Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel en Musis & Stadstheater. Het wordt een grootse productie – met een magische mix van theater, muziek en dans - die gespeeld gaat worden in Arnhem van 5 t/m 7 mei 2023.

De show wordt gemaakt door regisseur Char Li Chung (Theater Oostpool), choreografen Adriaan Luteijn & Chantal de Vries (Introdans), en dirigent/muzikaal leider Joost Smeets (Phion). Samen met deze professionals ga je aan de slag met een van de beroemdste werken uit de wereldliteratuur: De Goddelijke Komedie van Dante. En wel het optimistische en wonderlijke, laatste deel van dit boek: Paradiso, waarin de schrijver het paradijs probeert te beschrijven. Een interessant maakproces om mee te maken, van repetities tot en met de voorstellingen, en een geweldige ervaring om in een grootschalige multidisciplinaire theatervoorstelling te spelen!

Ben jij enthousiast en heb je zin om mee te doen? We zoeken jongeren die met ons mee op avontuur willen gaan! Herken jij je in deze beschrijving en heb je zin om mee te doen, kijk op de website voor meer informatie. Je kunt je opgeven voor één discipline naar keuze (maar als je meerdere talenten hebt kun je ook alle audities doen natuurlijk). 

► Meld je aan voor vrijdag 9 december a.s.!

De audities zijn op vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2022 (theater), donderdag 12 januari 2023 (dans), zaterdag 14 en zondag 15 januari 2023 (muziek). De repetities zullen van 26 januari t/m 4 mei 2023 in Arnhem plaatsvinden, bij de gezelschappen in huis of in het theater. De voorstellingen zijn van 5 t/m 7 mei 2023 bij Musis en Stadstheater Arnhem.

Toneelervaring is niet vereist. Voor dans is het fijn dat je (in welke discipline dan ook) al een paar lessen hebt gehad of ergens hebt meegedanst, maar welk niveau is niet belangrijk. Voor muziek is het belangrijk dat je een instrument goed beheerst en samenspelervaring hebt. Check de website voor meer informatie per discipline, en hoe je kan aanmelden. Deelname is gratis! www.introdans.nl/audities-paradiso