Zoeken Menu
Sluit

December is samen naar Musis & Stadstheater

Arnhem, 21 november – De hele maand december viert Musis & Stadstheater de feestdagen met verschillende voorstellingen en concerten. Het begint met het grote Sinterklaasfeest op zaterdag 30 november en gaat door tot het dancefeest Flow tijdens Oud & Nieuw. Een mooi moment om samen met dierbaren te beleven.  

December is traditiegetrouw een maand van klassiekers: de kerstconcerten in Musis, De Notenkraker en natuurlijk het driedaagse Kerstgala van huisgezelschap Introdans in het Stadstheater, inmiddels een begrip in Gelderland, waar je bij wilt zijn.

Samen naar..
‘December is een maand van samenzijn. We hopen dat onze programmering inspiratie biedt voor een mooie avond samen uit‘, verklaart Arlette de Jong, hoofd marketing, de feestdagencampagne die nu overal in de stad te zien is. ‘Nodig die lang vergeten vriend of vriendin eens uit, je alleenstaande buurman, je oma of je broer. In Musis & Stadstheater beleef je samen het feestelijke decembergevoel.’

Cadeautip
Iedereen die nog een cadeautje voor onder de boom zoekt, kan ook bij Musis & Stadstheater terecht. Alle kaarten die via het bespreekbureau, gevestigd in Musis, worden verkocht, zijn extra feestelijk verpakt.Alle voorstellingen en concerten om samen de feestdagen te vieren bij Musis & Stadstheater staan op musisenstadstheater.nl/feestdagen. Cadeautips zijn te vinden via musisenstadstheater.nl/cadeau

Musis & Stadstheater
Musis & Stadstheater Arnhem verbindt Arnhem met de rijkdom van de podiumkunsten, want cultuur maakt gelukkig! In onze twee huizen vertellen wij al meer dan 150 jaar oude en nieuwe verhalen: door muziek, theater en dans. We koesteren onze geschiedenis: Musis is de oudste actieve concertzaal van Nederland. We omarmen ook een nieuw en divers programma, gemaakt door gevestigde en jonge creatieve makers. Kunst en cultuur zijn altijd in beweging, daarom verleggen ook wij voortdurend onze grenzen. Zo formuleren kunst en cultuur in onze huizen een antwoord op de actualiteit. Musis & Stadstheater verbindt zich met thuisstad Arnhem door bijzondere samenwerkingen en voor bedrijven door te dienen als eventlocatie en als hart van de bruisende businessclub ‘DeCultuurclub’.