Zoeken Menu
Sluit

Alle voorstellingen en concerten tot 1 juni afgelast vanwege het coronavirus

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te voorkomen, staat het kabinet bijeenkomsten vanaf 100 personen niet langer toe. Om deze reden zijn wij genoodzaakt om alle geplande voorstellingen en concerten tot 1 juni op te schorten.

In eerste instantie zullen alle partijen de afgelaste voorstellingen en concerten proberen te verplaatsen. Mocht dat niet lukken dan worden de kaartkopers gecompenseerd bijvoorbeeld door middel van een vervangende voorstelling, tegoedbon of restitutie.

De komende tijd zal dit restitutiebeleid vorm krijgen. Pas na 6 april, of op een later tijdstip mochten de maatregelen worden verlengd, informeren wij de kaartkopers over hoe deze compensatievorm er uit gaat zien. Vooropgesteld is dat, conform het Europees consumentenrecht, wordt gecompenseerd, tenzij u daarover zelf anders beslist. Onderzocht wordt i.s.m. het Ministerie van OCW of een tijdelijke noodwet rondom het restitutiebeleid de podiumkunstensector helpt om voldoende tijd te krijgen alle logistieke aspecten tijdig op orde te krijgen.

We informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar te zijn. Wij vragen om uw geduld en begrip.

Directie Musis & Stadstheater Arnhem