Zoeken Menu
Sluit

Corona update: Musis & Stadstheater met aangepast programma open

Update 8 juni:
Vanaf 1 juni is Musis & Stadstheater weer beperkt open. Drie keer per week vinden er rondleidingen door Musis plaats. Er is ruimte voor maximaal 20 personen per rondleiding. Kaarten zijn hier verkrijgbaar

Update 22 april:
De Rijksoverheid heeft de meeste coronamaatregelen verlengd. Alle publieke locaties zoals theaters en concertzalen blijven gesloten. Dit betekent dat Musis & Stadstheater Arnhem tot 1 juni dicht blijft. Alle voorstellingen en concerten zijn geannuleerd tot 1 juni. Vanaf 28 april informeren we kaartkopers van voorstellingen en concerten tussen 12 maart en 1 juni over een mogelijke verplaatsing van de voorstelling of het concert. Bij vragen kunt u contact opnemen met ons Bespreekbureau via bespreekbureau@musisenstadstheater.nl 

Update 9 april:
De Nederlandse culturele sector is een gezamenlijke campagne begonnen ‘Bewaar je ticket, geniet later’. In deze campagne vragen wij je, als publiek, om je ticket te bewaren. Onze programmeurs proberen zoveel mogelijk voorstellingen en concerten te verplaatsen. Ben je een kaartkoper en wordt je voorstelling/concert verplaatst naar een nieuwe datum? Dan blijft je ticket geldig.

Is de voorstelling of concert geannuleerd? Of ben je verhinderd op de verplaatste datum? Dan zetten wij de waarde van uw kaart(en), inclusief transactiekosten, automatisch om in een online tegoed in je online account. Hiermee help je ons, als theater om de economische klap van de effecten van de coronamaatregelen op te vangen. Met het tegoed zorg je ervoor dat er in de toekomst weer volop gewerkt kan worden aan nieuwe voorstellingen/concerten. Je hoeft dus niets te doen en zo heb je nog iets moois in het vooruitzicht! Daarnaast is het mogelijk je geld terug te vragen of je ticket (of een deel daarvan) te doneren.

Alle kaarthouders van concerten of voorstellingen tot 1 juni, ontvangen vanaf dinsdag 28 april een mail met daarin of het concert of voorstelling wordt verplaatst of geannuleerd
. De mail bevat ook meer informatie over donatie en restitutie van je kaart(en). Heb je vragen? Ons Bespreekbureau is per mail bereikbaar.

Niet alleen de organisatoren, artiesten en podia worden met deze campagne geholpen, maar juist ook alle mensen achter de schermen die de evenementen mede mogelijk maken, zoals decorbouwers, technici, leveranciers, creatieven en andere werknemers en zelfstandigen. Wil je meer weten over de achtergronden, kijk dan naar dit filmpje van de NOS of dit fragment van Radar.

Lees hier de veelgestelde vragen m.b.t. ticketregeling.

Update 23 maart: 
Alle concerten/voorstellingen tot 1 juni afgelast vanwege het coronavirus.
In de komende periode is ons Bespreekbureau alleen per mail bereikbaar. Onze afdeling Hospitality & Events is wel telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden via 026 – 3720 710. 

Update 15 maart:
Alle concerten/voorstellingen t/m 6 april afgelast vanwege het coronavirus
In verband met de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus is vanaf maandag 16 maart ons bespreekbureau in Musis gesloten. Wij zijn maandag t/m vrijdag per e-mail en telefonisch bereikbaar. Wij danken u voor uw begrip en geduld.

Update 12 maart:
Alle concerten/voorstellingen t/m 31 maart afgelast vanwege het coronavirus
Om een verdere uitbraak van het coronavirus te voorkomen, staat het kabinet bijeenkomsten vanaf 100 personen niet langer toe. Om deze reden zijn wij genoodzaakt om alle geplande voorstellingen en concerten tot en met 31 maart op te schorten.

Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken naar de mogelijkheden om de voorstelling of het concert te verplaatsen naar een latere datum. Het gekochte ticket blijft daarvoor geldig.

We informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar te zijn. Wij vragen om uw geduld en begrip.

Directie Musis & Stadstheater Arnhem

Update 6 maart:
Arnhem is nu ook getroffen door het coronavirus. Musis & Stadstheater volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, gemeente Arnhem en de GGD met betrekking tot het coronavirus. We staan eveneens in nauw contact met andere theaters in het land. Er wordt voor nu geen advies afgegeven om voorstellingen, concerten of evenementen te annuleren. Mochten aanwijzingen onverhoopt wijzigen, worden tijdig passende maatregelen getroffen.

Wat kan ik doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen die u en wij kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

 Op de website van het RIVM leest u hier meer over. ​