Zoeken Menu
Sluit

Bijzondere voorstelling over het leven van Edith Piaf

Piaf zingt vanuit een diepe ziel”
Op 17 februari zal Musis bruisen van magie ter ere van het zestigjarig overlijdensjubileum van de onsterfelijke Edith Piaf. Suzan Seegers, in de hoofdrol van de betoverende voorstelling "Piaf," neemt ons mee op een buitengewone reis door het leven van de Franse chansonnière.

Voor Suzan Seegers is de rol van Piaf een droom die eindelijk uitkomt. Het vuur werd aangewakkerd toen een vriend haar een postkaart met Edith Piaf stuurde en voorspelde dat zij ooit deze legendarische zangeres zou vertolken. Suzan gelooft dat haar ziel resonantie vindt met die van Edith Piaf, beiden in staat om diep vanuit hun kern te zingen. Maar Suzan heeft geen intentie om Piaf eenvoudigweg te kopiëren; ze zal haar eigen unieke flair aan de rol geven, met respect voor het erfgoed van Piaf.

Eén van Suzans medespelers, Thomas Cammaert, brengt de Engel tot leven, een personage dat liefde en inspiratie vertegenwoordigt in Piaf's leven. De keuze voor deze figuren, geïnspireerd door tarotkaarten, is geen toeval. Edith Piaf koesterde een diepe connectie met tarot, en dit mystieke element wordt subtiel in het verhaal verweven.

En terwijl Suzan Seegers zich volledig inzet voor de voorstelling, heeft ze ook een uniek eerbetoon gebracht aan Edith Piaf. Haar eigen versie van Piafs meest beroemde lied, "Non, je ne regrette rien," is nu te beluisteren op alle streamingdiensten. Deze song, geschreven in 1956 en onsterfelijk gemaakt door Piaf in 1960, blijft resoneren en wordt nog steeds jaarlijks gezongen door het Franse Vreemdelingenlegioen tijdens de nationale feestdag. Suzan's interpretatie is een liefdevol eerbetoon aan Piaf's nalatenschap, te bewonderen in een bijbehorende videoclip op YouTube en social media.


Kortom, op 17 februari in Musis kun je getuige zijn van een betoverende avond waarin Suzan Seegers en haar getalenteerde medespelers je meenemen op een onvergetelijke reis door het leven van Edith Piaf. Laat je meevoeren door de muziek, de passie, en de belofte van een voorstelling die je ziel zal raken en de legende van Piaf springlevend zal houden. Een avond die je niet mag missen.

Bekijk hier de voorstelling

Piaf

Suzan Seegers, Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Job Bovelander en Hein Gerrits

Een nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van een legende.

Uitverkocht
Kaarten
Info